El Govern ha licitat dos projectes de col·locació de barreres dinàmiques a diferents ubicacions amb una inversió estimada de 801.940 euros i que augmentaran la seguretat al vessant inferior del Roc de Persoma d’Andorra la Vella i a la CG2 a l’alçada de la Vall del Riu de Canillo.

D’una banda, el Govern ha validat la segona fase de col·locació de barreres dinàmiques al vessant inferior del Roc de Persoma, ubicat a la solana Andorra la Vella, per un import estimatiu de 403.641 euros. Aquests treballs tindran una durada aproximada de cinc mesos i les ofertes es podran presentar fins el pròxim dia 21 de novembre.

Aquesta zona presenta un nivell de perillositat alt que requereix la instal·lació d’aquestes proteccions, que consistiran en barreres d’absorció contra la caiguda de blocs que incrementaran el nivell de seguretat actual. Aquesta segona fase és la darrera prevista, podent-ne considerar altres actuacions en el futur a mig o llarg termini, en funció de l’evolució de les tecnologies disponibles, donat de que es tracta de una zona d’actuació prioritària.

D’altra banda, el Govern invertirà 398.299 euros en la col·locació de barreres dinàmiques a la carretera general 2, a l’alçada de la zona est de la Vall del Riu, a Canillo. Aquestes obres tenen també una durada aproximada de cinc mesos, i les ofertes es podran presentar fins el 21 de novembre. La zona presenta en aquest cas una perillositat mitjana-alta, segons l’estudi detallat de la zona, que serà reforçada amb barreres d’absorció d’energia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada