El Govern ha convocat una nova edició dels ajuts per a la mobilitat d’investigadors, que compten amb una dotació de 8.000 euros. La convocatòria, gestionada pel Departament d’Ensenyament Superior i Recerca del Ministeri d’Educació i Joventut, té la voluntat d’incentivar la mobilitat de la comunitat investigadora andorrana com una activitat fonamental per reforçar i garantir el bon desenvolupament de la recerca d’Andorra.

Aquesta convocatòria inclou les modalitats següents:
·    Modalitat 1: Ajuts per a estades breus de recerca en centres I+D, empreses, centres de suport a la recerca, sempre que aquests centres estiguin ubicats en una localitat diferent de l’habitual on l’investigador desenvolupa la seva activitat i resideix.
·    Modalitat 2: Ajuts per a la participació en congressos científics, per participar-hi activament presentant comunicacions científiques o per formar part del comitè científic.

Poden optar als ajuts les persones, a títol individual, que tinguin la nacionalitat andorrana o la residència legal andorrana d’un mínim de cinc anys d’antiguitat i vigent en el moment de presentar la sol·licitud, i que compleixin algun dels criteris següents:
·    Ser investigador o professor universitari vinculat a una institució de recerca d’Andorra 
·    Ser investigador en formació, altrament dit, estudiant de tercer cicle 
·    Ser investigador autònom

En tots els casos caldrà que la persona que sol·licita l’ajut justifiqui una trajectòria de recerca vinculada directament amb la mobilitat.

El termini de presentació de les sol·licituds es tanca el dimarts dia 12 de setembre del 2014 a les 14.30 h.

La convocatòria es publicarà al BOPA, el dia 25 de juny, i a la pàgina web www.recerca.ad, es podrà consultar el detall de la informació i les indicacions per presentar les sol·licituds. Per consultes es pot contactar amb l’Àrea de Recerca del Departament d’Ensenyament Superior i Recerca al telèfon 743 300, o a l’adreça electrònica: recerca@govern.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada