El Govern destina 7,7 milions a prestacions socials amb l’entrada en vigor del pressupost 2013

El Govern ha aprovat avui quatre partides en l’àmbit del departament de Benestar per fer front a diferents prestacions socials i pagaments en favor de col·lectius com el de la gent gran, per un import global de 7.761.765 euros. Aquestes mesures han estat possibles, segons ha destacat el ministre Portaveu, Jordi Cinca, gràcies al fet que el pressupost hagi entrat en vigor coincidint amb el primer dia del nou exercici, un fet que no havia estat possible en anteriors pressupostos.

D’una banda, el Govern ha aprovat l’autorització de despesa de 3.033.260 euros per fer front als pagaments en concepte de prestacions econòmiques d’atenció social a les parròquies. Altra de les partides aprovades ha estat, per un import de 2.253.964 euros, la destinada a finançar les pensions de solidaritat per a la gent gran.

A més, el Consell de Ministres també ha autoritzat el pagament de 2.121.597 euros per fer front al finançament de les prestacions per desocupació involuntària, així com de 352.944 euros per fer front al pagament dels salaris i la CASS del programa d’inserció sociolaboral durant l ‘any 2013.

TOTES LES NOTÍCIES