govern

El Govern destina 36.670 euros mensuals a pagar els sous del personal de relació especial que treballa en diferents departaments de l’Executiu. Així apareix publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA). La llista inclou 13 persones: 1 adscrita al Departament de Finances, 2 al de Transports, 1 al d’Afers Multilaterals i de Cooperació, 1 a la Direcció General de Salut, 1 al Departament de Promoció Cultural i Política Lingüística, 2 al Gabinet del cap de Govern, 2 al Gabinet de Comunicació; 1 al Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat, 1 a la Secretaria d’Estat d’Administració Pública, i 1 a la de Turisme i Comerç.

La retribució més alta, 4.091 euros, se l’endú Iago Andreu, del Gabinet del cap de Govern, mentre que la més baixa, 1.683 euros, correspon a Ramon Reguant, del Departament de Transports.

El nombre de personal de relació especial ha disminuït sensiblement respecte al 2012, quan es comptabilitzaven 22 contractacions. Així mateix, la quantitat que s’hi destina també és inferior, ja que al 2012 era de 68.807 euros mentre que aquest any 2015 la quantitat ascendeix a 36.670 euros.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada