El Govern denuncia unes informacions falses sobre unes inversions impulsades per l’executiu

Piulada del perfil del Govern a Twitter que diu: "El Govern informa que s’està difonent informació falsa per les xarxes socials sobre suposades inversions financeres impulsades per l’Executiu i que s’ha cursat la denúncia pertinent. Prohibit el pas Descarteu qualsevol informació que no provingui de fonts acreditades"
Piulada del perfil del Govern a Twitter que diu: “El Govern informa que s’està difonent informació falsa per les xarxes socials sobre suposades inversions financeres impulsades per l’Executiu i que s’ha cursat la denúncia pertinent. Prohibit el pas Descarteu qualsevol informació que no provingui de fonts acreditades”.

El Govern ha donat a conèixer, mitjançant una piulada a Twitter, que ja s’han pres mesures contra una informació falsa sobre unes suposades inversions financeres impulsades pel propi Executiu.

No es coneixen més detalls sobre els fets, que ja han estat denunciats. En aquest sentit, Govern recomana descartar qualsevol informació que no provingui de fonts oficials.

TOTES LES NOTÍCIES