El Govern deixa d’arrendar el camp de futbol d’Aixovall

El Govern ha acordat amb la propietat del terreny del camp de futbol d’Aixovall, deixar d’arrendar-lo per a ús esportiu. El secretari d’Estat d’Esports, Jordi Beal, ha explicat en roda de premsa que aquesta infraestructura deixarà d’estar operativa aquest estiu i que els diferents camps que dels quals disposa la Federació Andorrana de Futbol absorbiran l’activitat esportiva que es duia a terme en aquest recinte.

La Secretaria d’Estat d’Esports ha impulsat una política d’inversió en instal·lacions esportives des del 2011 que ha propiciat un ventall de noves infraestructures com són l’Estadi Nacional, el Centre de Tecnificació d’Ordino i conjuntament amb el Comú d’Encamp, el complex de Prada de Moles. Per aquest motiu, i tenint en compte la disponibilitat també dels camps de la FAF (Borda Mateu), el Ministeri, continuant la tendència de reduir la despesa en lloguers com el que representa el Camp d’Aixovall, i considerant també la despesa global que representa aquest arrendament, ha decidit resoldre el contracte de lloguer del camp.

1 comentari

  1. L’amo del terreny prefereix deixar de guanyar diners i tenir un camp de conrreu que no pas el benefici net que l’hi donaba cada més el govern d’Andorra… Hi ha coses que no s’entenen en aquest pais. Mes val ocell en má que no pas mil volant!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.