El Govern dedica més de mig milió en assessoraments en poc més d’un any

L’executiu ha pagat en poc més d’un any més de mig milió d’euros per diferents treballs d’assessorament, segons es desprèn de les dades que el Govern ha fet arribar al Consell General i a les quals ha tingut accés el diari Bondia i que publica en la seva edició d’avui.

Gairebé la meitat d’aquesta quantitat, 250.000 euros (150.000 fixos i 100.000 més en concepte de prima d’èxit), s’ha destinat al bufet francès Darrois Villey Maillot Brochier, despatx que ja va assessorar l’excap de Govern Albert Pintat en tota la qüestió de la Declaració de París i la carta a l’OCDE, i al qual ara Afers Exteriors ha confiat la qüestió del conveni per evitar la doble imposició (CDI) amb França.

També des d’Exteriors, i en aquest cas pel tema de les relacions amb Europa, s’ha tornat a recórrer a Jean Claude Berthelemy, a qui l’executiu de Jaume Bartumeu va rescindir el contracte, amb un lligam anual, renovable tàcitament d’any en any fins a un màxim de quatre, amb una retribució de 1.000 euros diaris amb un mínim anyal de 24 dies i un màxim de 60.

 

2 comentaris

  1. Vergonyós! Indignant! Insultant! Sou una colla d’impresentables! Són per això tantes retallades?

  2. Això és el que heu votat: les misèries polítiques dels últims 20 anys a Andorra! Polítics mediocres i incapaços que es veuen obligats a recórrer a assessors per fer la seva feina. Fins quan l’electorat andorrà es continuarà equivocant?

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES