the cloudEl Consell de Ministres ha aprovat declarar projecte d’interès nacional la construcció de l’edifici The Cloud, a la parròquia d’Andorra la Vella, als efectes definits a la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme.

L’edifici The Cloud se situarà en l’illa urbana delimitada per l’avinguda Meritxell, avinguda Riberaygua, carrer Sant Salvador i carrer de la Borda, on actualment es troben les instal·lacions de l’antiga STA. Serà un edifici destinat a usos comercials, culturals, tècnics i administratius. El projecte està liderat per Andorra Telecom. La societat de capital públic ha sol·licitat al Govern que aprovi la declaració de Projecte d’Interès Nacional per a aquesta iniciativa, ja que s’adequa a les especificitats que determina la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme, per ser un projecte destinat per una part en la construcció, manteniment i millora d’infraestructures de telecomunicació, i per l’altra en la dotació de serveis de caràcter cultural i administratiu.

La Llei general d’ordenació del territori i urbanisme estipula que és normatiu l’informe del Comú afectat pels projectes d’interès nacional. En aquest cas el Comú d’Andorra la Vella va enviar el passat 16 de juliol un informe favorable a la realització del projecte.

La declaració de l’edifici The Cloud com a projecte d’interès nacional permetrà dur a terme aquesta obra arquitectònica amb característiques singulars respecte a criteris de volumetria o d’alçada màxima entre d’altres aspectes. Tal com estipula la Llei es publicarà al BOPA en el termini fixat.

7 comentaris

  1. Vinga, a omplir la butxaca d’uns quants, com si anessim sobrats amb la economía del país; està clar que aquí nomes es “xupa del bote” amb salvatjades innecessaries. Indignant!

  2. Interès nacional edificis, telecadires, etc. I en canvi ni els rius ni la Vall del Madriu o son. ja diu la dita q cada país té els polítics que es mereixen. Però crec q ens mereixem quelcom de millor, nosaltres i el país.

  3. Un despropòsit que ens costarà caríssim i que malmetrà Andorra. L’ego d’alguns polítics és inacceptable. A qui beneficia aquest projecte?

  4. Trobo una “horterada” fora de lloc el nom en angles. Ja posats: the Cloud building, our lady of meritxell avenue, Andorra the oldie.

  5. Cada Cap de Govern ha de deixar la seva empremta, o sia… la seva particular pasterada a mode de piràmide egípcia. Aquest Govern no és conscient que la seva pasterada particular pel record i passar a la posteritat és l’afer BPA…; afer que durant molts i molts anys el poble andorrà haurà de pagar les limitacions d’un Cap de Govern i les mancances d’un ministre de fiances embogit per l’ego, la prepotència i… el que no se sap

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada