Andorra se suma al Dia mundial de les persones refugiades

El Govern d'Andorra se suma al Dia mundial de les persones refugiades
Cartell de l’acte (Govern d’Andorra)

El Principat d’Andorra se suma un any més al Dia mundial de les persones refugiades, que se celebra aquest 20 de juny. Amb aquest motiu, el Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat ha organitzat un acte amb el títol ‘Andorra, país d’acollida. Compartint experiències’, que té lloc aquest dilluns, a les 19 hores, a la Casa Comuna de Sant Julià de Lòria. En l’acte es donarà a conèixer la campanya d’enguany, que se centra en la cançó del cantautor Quim Salvat, titulada ‘Entre fronteres’.

En la mateixa jornada també hi haurà diferents persones refugiades, acollides a Andorra, que explicaran les seves vivències.  Des d’avui i al llarg d’aquesta setmana es podran veure als panells de circulació de la xarxa viària nacional diferents missatges relacionats amb l’efemèride.

L’objectiu de la campanya d’aquest any és seguir donant visibilitat a la crisi humanitària que es pateix arreu del món actualment, amb persones que han hagut de fugir de les seves zones d’origen a causa de situacions de conflicte i persecució. Alhora, des del Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, es té la voluntat de sensibilitzar a la població sobre les persones refugiades per avançar en la inclusió.

TOTES LES NOTÍCIES