govern

El Govern vol contractar un agent de l’administració de caràcter eventual, per cobrir temporalment una plaça en el lloc de treball d’analista financer a l’Àrea de Supervisió i Control de la Unitat d’Intel·ligència Financera (UIFAND) del Ministeri de Finances. A aquest lloc li correspon una retribució anyal bruta de 31.105,62 euros distribuïda en tretze pagues. Així apareix publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA).

Els requisits per poder optar a la convocatòria són tenir la nacionalitat andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament; una titulació d’ensenyament superior estatal, com a mínim al nivell 3 del Marc Andorrà de Titulacions d’Ensenyament Superior (MATES) en ciències econòmiques, administració i direcció d’empreses o àmbit equivalent, reconeguda pel Departament d’Ensenyament Superior; i una experiència mínima de dos anys en l’àmbit de la prevenció i lluita contra el blanqueig, ja sigui en el sector públic, ja sigui en el sector financer, auditor o similar.

A banda, es requereix el domini del català, del castellà, del francès i de l’anglès; es valoraran postgraus i coneixements en altres idiomes; i es demana domini d’aplicacions informàtiques avançades en sistemes operatius (Word, Excel, nivell d’usuari d’accés i internet).

Les persones interessades han d’adreçar una sol·licitud al Servei de Tràmits abans de les 16.30 hores del dia 24 de setembre del 2015. Els candidats han de sol·licitar al Servei de Tràmits les bases de la convocatòria, on hi figura el temari de la prova professional.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada