El Govern convida la ciutadania a participar en els actes de celebració de la Festa de Nostra Senyora de Meritxell

El Govern convida a tothom a participar en els actes de celebració de la Festa de Nostra Senyora de Meritxell, que tindran lloc entre aquest dissabte 8 de setembre i la jornada de diumenge.

Dissabte 8 de setembre se celebrarà a les 11 hores la missa solemne al Santuari de Meritxell, que serà seguida per una ballada de sardanes al claustre gran del Santuari a les 12 hores. A 18 hores, al mateix Santuari de Meritxell tindrà lloc un concert ofert pel Cor dels Petits Cantors Lliures d’Andorra.

Diumenge 9 de setembre, a les 12.30 hores, tindrà lloc el Concert de Meritxell, a càrrec de la Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra. En aquest cas, el concert se celebrarà a l’Auditori Nacional d’Andorra d’Ordino, amb entrada gratuïta.

El Govern recorda que entre les 7 i les 21 hores de dissabte hi haurà un servei continuat i gratuït d’autobusos entre la carretera general i el Santuari. Els autobusos tindran parada a la cruïlla de la carretera d’accés al Santuari i en un altre punt, convenientment senyalitzat, situat a la cruïlla en direcció a Encamp (zona de quatre carrils, torrent Pregó).

1 comentari

  1. La festa de Meritxell, Festa Nacional d’Andorra,s’ha convertit en una estampida frontera avall o amunt, aquest any més que els altres, la ciutadania cansada de no poguer-se moure del pais durant llargs periodes de temps aprofita el més minim pont per marxar. D’altra banda s’ha perdut l’esperit de Meritxell, el pujar a peu i passar-hi el dia amb els amics i veins i tornar a baixar amb els Clipols plens de gom a gom. I la festa Nacional es tradueix en un discurs a Meritxell i un castell de focs al vespre, tindria de tenir un caracter més popular i que es pogues disfrutar entre tots. A Andorra ens fá falta encara molt patriotisme, tindriem de portar la bandera fins i tot als calçotets com passa a EE.UU.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES