cinca2El Govern considera innecessària la proposició de llei qualificada de protecció civil als drets a la intimitat, a l’honor i a la pròpia imatge que ha presentat el grup parlamentari demòcrata. Jordi Cinca, ministre portaveu, així ho ha assegurat i ha afegit que no considera que les figures públiques estiguin maltractades ni es coarti la llibertat d´expressió als mitjans de comunicació.

Jordi Cinca ha assegurat que la llei de protecció civil als drets a la intimitat, a l’honor i a la pròpia imatge no vol cobrir cap mancança que el Govern tingui identificada i ha volgut recalcar que és una iniciativa del grup parlamentari demòcrata. Segons Cinca, des de l´executiu no es veu com a necessària aquesta llei: “El Govern ni tan sols l’ha impulsada i si no l’ha impulsada és que no la creia necessària en aquest moment”. També assegura que l’executiu no intervindrà en aquesta qüestió.

Ha afegit que no té la percepció que hi hagi dificultats per a exercir el periodisme a Andorra ni que es maltracti les figures públiques als mitjans de comunicació. El Govern va emetre l’abril passat un criteri favorable a aquesta proposició de llei.

També exposava que el text valorat té algunes disposicions que podrien ser millorades, però tot i això ofereix un marc normatiu necessari. Diversos mitjans de comunicació escrits han publicat editorials en contra del text legal.

2 comentaris

  1. d’això se’n diu tenir un bon company polític, clar, que vist la trajectòria històrica del personatge no és estrany a ningú

  2. Quin exercici de cinisme i d’embusteria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada