El  criteri del Govern sobre la proposició de llei d’emprenedoria presentada pel Partit Socialdemòcrata és favorable, ja que des de l’Executiu comparteixen “l’eix vertebrador” d’aquest text. Així, el ministre Portaveu, Jordi Cinca, ha dit que “tot el que siguin mesures per afavorir l’emprenedoria i facilitin l’inici de l’activitat empresarial han de ser benvingudes”, tot i que ha reconegut que es poden fer algunes millores al text.

El criteri del Govern sobre la proposició de llei d’emprenedoria presentada pel Partit Socialdemòcrata és favorable, ja que, tal com ha comentat el ministre Portaveu, Jordi Cinca, “tot el que siguin mesures per afavorir l’emprenedoria i facilitin l’inici de l’activitat empresarial han de ser benvingudes”. D’aquesta manera, ha destacat que tot i que es considera que es poden fer algunes millores o modificar certs aspectes, “l’eix vertebrador” d’aquest text és “bo”.

D’aquesta manera, Cinca ha destacat que en el mateix criteri es posa en relleu que al llarg d’aquests “darrers sis anys” ja s’han fet “moltes accions” en favor de l’emprenedoria i que “encaixen amb l’esperit d’aquesta llei”. Malgrat això ha recordat que tot i que es pugui avançar en aquest aspecte no es farà només per la via legislativa ja que cal, per exemple, fomentar l’esperit emprenedor.

El text presentat pel PS per impulsar l’emprenedoria es divideix en tres eixos: el primer inclou les mesures per al foment de l’emprenedoria, el segon incideix en les mesures perquè aquesta activitat pugui funcionar i el tercer fa referència al finançament, regulant per exemple el ‘crowfunding’.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada