selae-1El ministre de Presidència, Antoni Riberaygua, ha mantingut aquest dijous una reunió de treball amb la presidenta de la Societat Espanyola de Loteries i Apostes (SELAE), Immaculada García Martínez.

L’objectiu de la trobada ha estat aprofundir en les possibilitats que la SELAE pugui desenvolupar les seves activitats d’acord amb la normativa sobre el joc que el Govern d’Andorra està desenvolupant.

En el transcurs de la trobada, el Govern i la SELAE han acostat posicions amb la finalitat de tancar un acord que permeti la comercialització dels productes de Loteries i Apostes de l’Estat espanyol a l’empara de la futura llei del joc d’Andorra, sota els principis de lleialtat institucional, estreta col·laboració en matèria de joc responsable i polítiques antifrau.

Amb aquest propòsit han fixat un pla de treball conjunt que esperen que pugui culminar amb la firma d’un conveni en què els drets i obligacions de les dues parts siguin equilibrats i, alhora, quedin establerts els principis essencials de la protecció al consumidor en matèria de joc. I aquests principis han de ser compatibles amb el respecte al procés legislatiu al qual serà sotmès el projecte de llei marc.

El ministre Riberaygua ha estat acompanyat del director del ministeri de Presidència, Xavier Bardina, mentre que la delegació de la SELAE ha comptat també amb els directors Comercial i Econòmic i Financer.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada