El Govern autoritza un avenç de 195.000 € per a la pavimentació dels nous trams de carretera

El Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) fa públic aquest dimecres l’autorització per part del Govern d’un avenç de fons de 195.000 euros per fer front a les despeses de les actuacions addicionals dins la campanya de pavimentació de calçades del 2011, amb motiu de l’acabament de diverses obres de la xarxa viària nacional. La despesa suplementària fa referència als trams de la zona de Ràdio Andorra, i les boques est i oest del túnel dels Dos Valires que s’han anat obrint progressivament al trànsit.

L’avenç de fons s’ha autoritzat atès que durant el 2011 s’han fet els treballs de pavimentació d’un bon nombre d’obres de construcció de nous vials i d’eixampla i rectificació de carreteres generals, que s’han intensificat durant els últims mesos de l’any.

Tal com s’explica en l’edicte, el Govern va adjudicar els treballs de pavimentació i reforç de les calçades de les carreteres generals, secundàries i dels carrers el 30 de març del 2011, però no disposa dels crèdits suficients per fer front a les actuacions addicionals que s’han fet fruit de l’acabament de les obres de Ràdio Andorra i de les dues boques del túnel dels Dos Valires.

L’executiu justifica el caràcter d’extrema urgència per la importància de poder obrir al trànsit abans de la temporada hivernal el màxim de trams de carreteres, així com per mantenir amb les degudes condicions de seguretat les zones afectades per les obres en fase d’execució.

Per tot plegat, el Govern autoritza un avenç de fons de 195.000 euros i sol·licita l’aprovació oportuna d’un suplement de crèdit del mateix import, amb el benentès que si el Consell General no l’aprovés, s’hauria de cancel·lar a càrrec dels comptes pressupostaris dels estudis i treballs tècnics de l’Oficina d’Innovació Empresarial i d’un projecte relacionat amb l’aigua del Departament de Medi Ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *