rodriguez-burguesEl Govern ha aprovat el decret de modificació del Reglament regulador de les prestacions de reemborsament fins al 100% de les tarifes de responsabilitat de la CASS per tal d’incloure l’arteriopatia obliterant greu en l’annex de patologies amb reemborsament fins al 100%.

L’arteriopatia obliterant es l’obstrucció de les artèries que subministren sang a les extremitats inferiors com a conseqüència dels dipòsits de colesterol a les artèries. Els símptomes es poden agreujar fins el punt de patir dolor intens a les cames al caminar i, fins i tot, en repòs.

El Consell de Ministres ha considerat així que cal continuar actualitzant aquest annex, incloent en aquest cas altres patologies cròniques que representen un cost important per al malalt com és l’arteriopatia obliterant dels membres inferiors en un estadi d’isquèmia permanent crònica o que ha requerit un acte de revascularització o amputació.

L’informe del Consell d’Administració de la CASS del passat 28 d’octubre ja va validar aquesta modificació, proposada avui per la ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez davant el Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada