El Consell de Ministres, a proposta de la titular de Medi ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, ha aprovat els ajuts al foment de pràctiques agràries específiques per al manteniment del medi natural per un total de 19.674,97 euros. Els ajuts s’atorguen amb l’objectiu d’assegurar la conservació de les comunitats vegetals representatives dels hàbitats d’interès comunitari identificats a Andorra.

Així, tal com preveu la normativa d’ajut al foment de pràctiques agràries específiques per al manteniment del medi natural, s’han adjudicat tres ajuts a titulars d’explotacions agràries situades a les parròquies de Canillo, Encamp i Sant Julià.

Aquest és el primer cop que s’atorguen aquests ajuts des de l’aprovació del Reglament d’ajut al foment de pràctiques agràries específiques per al manteniment del medi natural de l’abril del 2018. El Govern ha mostrat la voluntat de donar continuïtat a aquestes subvencions i espera que s’incrementi el nombre de beneficiaris d’aquesta tipologia d’ajuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada