El Govern ha aprovat les subvencions a les entitats andorranes per dur a terme diferents projectes de cooperació, en el marc de la convocatòria pública realitzada el passat 5 de març i el Pla rector de la cooperació al desenvolupament.

Enguany s’han  subvencionat 6 projectes, per un import total de 185.248 euros. El Pla rector de la cooperació al desenvolupament conté les directrius bàsiques i les prioritats en matèria de cooperació, al mateix temps que assigna els recursos pressupostaris que orienten l’actuació de la cooperació andorrana.

Per garantir la imparcialitat i concretar el procediment d’assignació de les subvencions, estableix un guió de criteris específics que es puntuen a partir d’un barem que és aplicat per un equip tècnic del Ministeri d’Afers Exteriors. Els imports de les subvencions no podien excedir la subvenció màxima fixada en 40.000 euros i com a màxim el 70% del projecte.

Els 6 projectes subvencionats són els següents:

Infants del Món: Subvenció de 9.257 euros per a la construcció d’un edifici de 2 aules a la comuna de Rohal (Cambodja).

Cooperand amb Llatinoamerica: Subvenció de 39.558 euros per un projecte d’educació digital PDB Santa Cruz (Bolívia).

Mans Unides: Subvenció de 26.259 euros per a la construcció d’un centre d’assistència primària (Senegal).

Comitè d’Andorra per l’Unicef: Subvenció de 40.000 euros per a la millora de l’estatus social de les poblacions autòctones a Lekoumou (República del Congo).

Fundació Ibo Africa: Subvenció de 40.000 euros per a un projecte de formació professional, pluridisciplinària i empoderadora de la població vulnerable del districte d’Ibo en l’àmbit del turisme sostenible, responsable i l’emprenedoria (Moçambic).

Aigua de Coco: Subvenció de 30.173 euros per a un projecte de desenvolupament rural sostenible de la comunitat de Belalanda, en la seva fase 3 (Madagascar)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada