El Govern ha aprovat en la sessió setmanal del Consell de Ministres el projecte de llei de modificació de la Llei de creació del Fòrum Nacional de la Joventut, que serà presentada al Consell General els pròxims dies.

Els canvis s’han introduït després de set anys de funcionament de l’entitat amb l’objectiu de facilitar i agilitar la gestió d’una entitat que té com a objectius fonamentals estimular la participació dels joves i apropar les seves inquietuds a les institucions.

El projecte de llei simplifica l’estructura del Fòrum amb la creació d’un òrgan de base participativa personal, com és l’Assemblea dels Joves, i un òrgan de gestió, la Taula Permanent., simplificant així la seva composició. L’Assemblea dels Joves substituirà l’antic Consell d’Associacions, on la representació anava a càrrec de les associacions juvenils.

El text aprovat pel Consell de Ministres també introdueix novetats per evitar el bloqueig en cas que no fos possible renovar els membres de la Taula Permanent per la falta de quòrum, una situació que s’ha produït en els darrers anys. En aquest sentit, habilita el Ministeri competent a adoptar les accions oportunes amb la finalitat de promoure la renovació i continuïtat del Fòrum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada