El Govern aprova quatre nits de tancament a les 24 hores

cincaEl Govern ha donat llum verd a la demanda d’ampliació puntual de l’horari màxim de tancament dels comerços en diverses dates i zones comercials. Concretament, les dates i llocs autoritzats al tancament a les 24 hores han estat quatre: l’eix comercial Vivand divendres 2 de maig i dissabte 11 d’octubre, i el Centre Històric d’Andorra la Vella dijous 12 de juny i dijous 11 de setembre.

Aquestes demandes d’ampliació de l’horari màxim de tancament dels comerços en diverses dates havien estat sol·licitades pel Comú d’Escaldes-Engordany, en nom de Vivand, i per l’Associació de comerciants Centre Històric d’Andorra la Vella.

En el cas d’Escaldes-Engordany, la demanda sorgeix per l’acord al qual ha arribat amb les associacions que integren la Taula de dinamització de l’eix comercial de “Vivand”, juntament amb la Cambra de Comerç, Serveis i Indústria d’Andorra.

En el cas de l’Associació de comerciants Centre Històric d’Andorra la Vella, la demanda sol·licitava l’ampliació puntual els horaris màxims de tancament dels comerços integrats dins l’àmbit geogràfic de l’Associació, per poder fer possible dues noves edicions de dinamització comercial i social, que pretenen consolidar l’èxit assolit durant l’edició realitzada l’any 2013.

5 comentaris

  1. A mi em sembla be que es miri per l’economia del pais! Pero els pobres nens que els seus pares tinguin que traballar fins a les 24h son els mes perjudicats aqui per molt que siguin 4 dies l’any

  2. Ja m’ agradaria saber si el Sr. Cinca que surt molt bé a totes les fotos tambè treballara fins a les 24hores … Quina desgracia de pais quan els milllors paisos d’ europa tanquen a les 18:00 i son mes que rentables.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES