El  Govern, a proposta del ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, ha aprovat els preus de venda dels forfets d’esquí extraescolar, universitari i d’acompanyant d’acord amb les tarifes pactades amb Ski Andorra. Les tarifes, fixades pel proveïdor, tenen un increment d’un 4% respecte a les temporades anteriors. Aquest increment respon a la demanda d’Ski Andorra de regular les tarifes desprès del compromís de congelació dels preus de la darrera temporada.

Tal com ha especificat el ministre portaveu Jordi Cinca, aquest increment del preu repercuteix tant a l’usuari com a la partida del Govern destinada a les subvencions per a la pràctica d’aquest esport. El Govern subvenciona entre un 39% i un 50% del total del preu del forfait.

Així les tarifes per als usuaris han quedat fixades amb el detall següent:

• Forfet Extraescolar: 104 euros
• Universitari: 186 euros
• Acompanyant menor de 65 anys: 166 euros
• Acompanyant major de 65 anys: 53 euros
(IGI inclòs)

Pel que fa a la venda dels forfets extraescolars, universitaris i acompanyants, al Servei de Tràmits del Govern, als comuns i a Ski Andorra començarà el 27 de novembre del 2016 fins al 31 de gener del 2018, ambdues dates incloses.

També s’informa que a partir d’aquest curs 2017/2018 els escolars d’Andorra que hagin conservat el forfet de l’any anterior podran fer la recàrrega i el pagament del mateix directament a Ski Andorra, a les seves oficines o través de la pàgina web (www.skiandorra.ad).

A partir d’aquest curs tots els usuaris hauran de conservar el forfet de cara a les futures temporades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada