El Govern aprova les obres de rehabilitació de la façana de l’edifici administratiu de l’Obac

Edifici administratiu de l'Obac
Edifici administratiu de l’Obac. Foto: Fòrum.ad

El Consell de Ministres ha aprovat, a proposta del titular de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, la licitació de la fase 1 del projecte de rehabilitació de les façanes de l’edifici administratiu de l’Obac. El projecte té com a objectiu rehabilitar totes les façanes de l’equipament, donant compliment al Reglament energètic en l’edificació vigent (Litecc).

Així, la primera fase del projecte, la que ara es licita, consisteix en les obres de la façana que dona al carrer Ciutat de Sabadell. Els treballs consisteixen en la retirada de l’actual mur cortina –principal punt de filtracions d’aigua–, que provoca un gran consum energètic. El mur se substituirà amb la construcció de nous ampits i amb nous tancaments vidriats i un canvi en l’aïllament de tota la façana per aconseguir un alt estalvi d’energia durant tot l’any.

La licitació, mitjançant concurs públic nacional, procediment obert i modalitat ordinària, té un termini d’execució previst de 6 mesos. Els plecs de bases poden descarregar-se dels webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o recollir-se al Servei de Tràmits. La data límit per presentar-se és el 15 de juliol. C. Prat de la Creu, 62-64 – Edif. Administratiu – A

TOTES LES NOTÍCIES