El Govern aprova la subhasta de la coberta de l’edifici Interceus

El  Consell de Ministres ha aprovat avui, a proposta del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, treure a subhasta la coberta de l’edifici Interceus, situat a l’avinguda Príncep Benlloch d’Andorra la Vella.

La terrassa que és propietat del Govern té una superfície de 593,20m2, i el seu preu de sortida en subhasta s’ha fixat en 166.013,97 euros en base a la taxació pericial realitzada per l’arquitecte Josep Adserà Grifé. Les dites seran de 10.000 euros.

L’acord del Govern arriba una vegada s’han acomplert tots els requisits previs a la subhasta pública, i després que el Consell General hagi declarat l’alienabilitat d’aquesta coberta en la sessió del passat 12 de gener.

La compra per part del Govern d’aquesta propietat es remunta al 27 d’abril de 1994, en contrapartida d’una ocupació indeguda del terreny propietat del Govern corresponent a la zona escolar de Ciutat de Valls i del Roc.

La subhasta tindrà lloc el 6 de març a les 10 hores del matí a la planta baixa de l’edifici administratiu del Prat del Rull.

Foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.