El Govern aprova la rebaixa del servei ‘SMS Directe’ i la creació d’un nou producte per a PIMES

El ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, i el director comercial d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, han presentat aquest dimecres les noves tarifes de telefonia aprovades pel Govern. Aquestes modificacions permetran la rebaixa de fins el 66% en el preu del servei SMS Directe i la introducció d’un nou producte destinat a la petita i mitjana empresa que permet disposar de línies telefòniques més avançades i que es podran acollir a un sistema de mòduls i forfets.

Pel que a l’SMS Directe, Andorra Telecom inclourà una nova modalitat que permet enviament massiu d’SMS internacionals a un cost de 8 cèntims d’euro el missatge. El servei, destinat al mercat empresarial, possibilita l’enviament simultani de missatges a múltiples destinacions mòbils tan nacionals com internacionals i s’empra generalment en campanyes de publicitat, informació general o comunicació interna, entre d’altres.

En aquest sentit, amb la modificació aprovada, es rebaixen les tarifes un 50 per cent, passant de 0,09 el SMS a 0,03 € a partir dels 167 SMS enviats. S’estableix també un abonament únic de 5 euros, on s’inclou un forfet de 166 SMS mensual. Altra de les novetats és que no es pagarà l’abonament mensual en cas que, durant aquell mes, no s’enviï cap missatge.

D’altra banda, Andorra Telecom posarà en marxa un nou producte destinat a la petita i mitjana empresa: una solució via fibra òptica que permet que les PIMES tinguin línies telefòniques més avançades que les solucions tradicionals. Per exemple, podran rebre una trucada a les línies fixes de l’empresa, i els mòbils podran rebre la trucada simultàniament.
En aquest cas, es tracta d’un producte modular que permet que cada negoci es faci a mida la seva xarxa telefònica. Aquesta nova modalitat permet estalvis de fins al 75% en trucades a telèfons fixes, un estalvi de fins al 22% en trucades cap a mòbils i fins a un 57% en trucades internacionals.

Alcobé ha manifestat que la introducció de les millores en el servei i els nous preus “més avantatjosos i competitius” facilitaran a moltes empreses la seva activitat. El passat mes de març ja es van introduir canvis com l’increment del volum de dades dels forfets Mobiland, l’increment del volum de dades en els Forfet de Dades i la rebaixa del preu del MB sense forfet.

TOTES LES NOTÍCIES