El Consell de Ministres ha acordat aprovar la revisió del lloc de treball de treballador social i educador social a tècnic d’atenció social especialitzat en treball social o educació social. A aquests llocs de treball se’ls atorga el nivell 9 de la classificació dins de la branca de tècnics. Així doncs l’acord de Govern dona resposta a la reivindicació d’aquest col·lectiu pel que fa al seu nivell de classificació professional dins de l’Administració.

La ministra de Funció Pública i Reforma de l’Administració en funcions, Eva Descarrega, ha informat al Consell de Ministres dels resultats de l’estudi realitzat per una empresa externa experta en recursos humans, que ha conclòs que els llocs de treball actuals dels treballadors socials i educadors socials han evolucionat pel que fa a les seves responsabilitats i tasques durant els darrers anys, així com els objectius marcats per a aquests treballadors públics i que calia revisar el nivell de classificació del seu lloc de treball.

La secretària d’Estat d’Afers Socials en funcions, Ester Fenoll, va anunciar ahir als tècnics d’atenció social el canvi de nivell en la classificació professional, durant la intervenció a la celebració del Dia Mundial del treballador social. Fenoll va reconèixer la tasca duta a terme per aquests professionals i la seva implicació en totes les situacions que atenen, així com l’efecte directe sobre la dignitat i la millora de vida de les persones.

La revisió d’aquests llocs de treball s’emmarquen en el conjunt d’accions de revisió i requalificació de llocs de treball dins l’Administració general duts a terme durant la present legislatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada