El Govern, a proposta de la titular de Cultura, joventut i Esports en funcions, Olga Gelabert, ha aprovat la convocatòria per a la concessió d’un ajut a la cinematografia per a projectes en preparació i/o desenvolupament durant l’any 2019 per un import de 100.000 euros.

La convocatòria és per a un únic ajut en concepte de col·laboració en la producció d’un llargmetratge cinematogràfic de ficció, documental o d’animació. La data límit de presentació de projectes acaba el dia 5 de juliol a les 14.30 hores.

El plec de bases estipula els tipus de destinataris que hi poden optar, les despeses subvencionables, la documentació que s’ha d’aportar, els criteris de valoració o el procediment de concessió. Per a l’elaboració de les bases de la convocatòria s’ha consultat al sector, per tal d’ajustar-les a les necessitats reals.

El plec de bases es podrà descarregar gratuïtament des dels webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o recollir al Servei de Tràmits del Govern.

La creació d’aquest nou ajut per part del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports obre una línia de suport cap a un sector de la indústria cultural com és la cinematogràfica amb molta activitat durant els darrers anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada