El Govern ha aprovat, a proposta del ministeri d’Educació i Joventut, la creació del títol de Màster en Dret. Es tracta d’un títol de 2n cicle universitari i 120 crèdits europeus de durada distribuïts en 4 semestres.

Aquest titulació s’adequa a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior i la seva obtenció ha de permetre ampliar els coneixements i complementar les competències i habilitats adquirides amb un bàtxelor en dret per tal d’assolir un doble objectiu: especialitzar-se per a l’exercici de diferents professions o continuar estudis de doctorat.

El màster en dret pretén formar professionals altament qualificats per a l’exercici de l’advocacia i d’altres professions relacionades amb l’àmbit del dret, com pot ser batlle, fiscal, notari, procurador, jurista o professor d’universitat, membre d’un consell jurídic, entre d’altres.

Té com a objectiu que els seus titulats tinguin un perfil professional versàtil i adaptable per ocupar llocs de responsabilitat en organitzacions de caire jurídic, social, econòmic i polític en institucions públiques i privades així com en organismes internacionals.

Les universitats andorranes que estiguin interessades a oferir aquest màster hauran d’elaborar un pla d’estudis que haurà de ser aprovat pel Govern prèvia acreditació per part de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior a Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada