immigracioEl Govern ha aprovat el Reglament regulador del Servei d’Immigració. L’objectiu és el d’adaptar aquest text a les diferents modificacions legislatives realitzades durant els darrers mesos que afecten aquest àmbit.

El nou reglament s’adapta a la recent entrada en vigor de la Llei 16/2013 de modificació de la Llei de modificació de la Llei qualificada d’immigració, que comporta uns canvis normatius que no tenen cabuda en la regulació actual del Servei d’Immigració. L’objectiu és el de permetre una major comprensió del text normatiu i facilitar-ne la consulta i l’aplicació, tant per l’Administració com pels administrats.

El text introdueix alguns canvis amb motiu de les noves modalitats d’autoritzacions d’immigració creades per la Llei 16/2013. Concretament, en relació amb l’autorització d’immigració per a entrenaments esportius i amb l’autorització de residència per ingrés en centres geriàtrics privats o per ingrés en centres de cures mèdiques o terapèutiques privats.

Igualment, es regula la comunicació per a la contractació de serveis d’una empresa estrangera o d’un professional autònom estranger per a una curta durada, és a dir, que no excedeixi 30 dies naturals per any natural, i s’estableix el règim de pagament de les taxes en matèria d’immigració.

Finalment, s’han incorporat altres modificacions que van més enllà de les disposicions de la Llei 16/2013, en concret en relació amb les característiques de la fotografia que cal adjuntar a les sol·licituds d’immigració, a fi d’adequar aquestes característiques a les establertes en el Decret d’aprovació del Reglament relatiu al passaport ordinari. Al mateix temps, s’estableix un termini general d’expedició dels certificats que cal adjuntar a les sol·licituds esmentades, que se situa en un màxim de tres mesos abans de ser presentat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada