El  Consell de Ministres ha aprovat avui el Reglament del joc del bingo a proposta del Consell Regulador Andorrà del Joc. L’aprovació d’aquest Reglament respon al desplegament normatiu de la Llei 37/2014, de l’11 de desembre, de regulació dels jocs d’atzar donant compliment al que preveu la disposició addicional primera de la llei.

L’aprovació d’aquest reglament permet una modernització de la normativa existent, incorpora els canvis que la Llei del joc preveu i actualitza la gestió de l’operador envers l’administració i el regulador del joc, de conformitat amb la normativa vigent.

El Reglament s’estructura en deu capítols, dues disposicions transitòries, una disposició derogatòria i un annex que recull la normativa específica de les màquines recreatives amb premi programat.

Els aspectes més rellevants incorporats a la nova regulació concerneixen l’explotació de les màquines recreatives amb premi programat, conforme preveu l’annex I que acompanya el reglament; l’establiment dels requisits administratius i formals per tramitar la sol·licitud que permet obtenir la llicència per concurrència pública; i la delegació a l’operador del subministrament dels cartrons del joc del bingo sota el control i prèvia autorització del regulador del joc. També s’han afegit a la nova regulació aspectes referents a la flexibilització envers l’operador sobre la distribució del percentatge del premi de línia i bingo, mantenint el mínim del 70% de la recaptació destinada a premis; i a l’establiment d’una forquilla entre les 40 i 42 boles cantades per obtenir el premi del pot del bingo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada