El Govern aprova el Reglament de rifes itinerants presencials

El Consell de Ministres ha aprovat avui el Reglament de rifes itinerants presencials, que s’emmarca en la Llei de regulació dels jocs d’atzar. Aquest text regula una de les tipologies del joc: les rifes que se celebren en estands itinerants no permanents, amb caràcter puntual i de forma presencial. Aquest text haurà d’anar seguit d’altres regulacions de tipologies de joc, però s’ha començat per aquest en previsió que en les festes majors es puguin celebrar aquestes rifes.

Els jocs contemplats en aquest reglament són aquells que consisteixen en l’adjudicació de premis, d’un valor no superior als 2.000 euros, mitjançant la celebració d’un sorteig entre els qui han adquirit participacions.

Les persones interessades a organitzar aquests jocs han de sol·licitar una llicència al Consell Regulador Andorrà del Joc. Pel que fa al règim tributari, les rifes itinerants estan exemptes d’imposició, i la taxa prevista, de 25 euros per dia amb un màxim de 250 euros, s’ha de satisfer al CRAJ.

El Reglament del Consell Regulador Andorrà del Joc es va aprovar el passat 10 de juny, i ara s’ha aprovat aquest primer reglament d’una de les tipologies, que anirà seguit d’altres regulacions similars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *