consultiva-1El consell de ministres ha aprovat el projecte de llei de modificació del complement de jubilació dels funcionaris, que serà explicat pel ministre de Funció Pública la setmana vinent. Cinca ha contestat les crítiques dels sindicats.

El consell de ministres ha aprovat avui el projecte de llei de modificació dels complement de jubilació dels funcionaris que entrarà a tràmit parlamentari aquesta setmana. El ministre Jordi Cinca, que no ha volgut entrar en detalls, ha anunciat que dilluns compareixerà per explicar el text perquè “mereix una roda de premsa explícita que dedicarem monogràficament a aquesta qüestió llargament debatuda”.

Cinca ha contestat les crítiques dels sindicats sobre la precipitació amb la qual ha fet el projecte i ha recordat que els sindicats de policia no van voler participar en les reunions informatives sobre la llei. Considera que “es podrà acusar al Govern de moltes coses en relació a aquesta llei però segurament no de presses perquè s’hi ha posat tant de temps com ha fet falta i s’han fet moltes reunions”. Lamenta, però, que no es va aconseguir un acord, “tot i així, al final el diàleg ha pogut fer que moltíssimes de les reivindicacions dels treballadors estiguin recollides a la llei”.

Segons Cinca, la llei està acompanyada de diversos annexos que inclouen les demandes de la comissió consultiva, de la memòria econòmica quantificant els impactes pressupostaris de la llei així com de l´informe de la comissió consultiva i les seves peticions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada