El consell de ministres ha aprovat, a proposta del titular d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, el pla d’estudis del màster en dret de la Universitat d’Andorra.

El títol oficial de màster en dret va ser creat pel Govern el gener del 2015, i el pla d’estudis presentat per la Universitat d’Andorra compleix els requisits establerts en el decret de creació d’aquesta titulació. El pla correspon a un títol de segon cicle universitari, de 120 crèdits europeus de durada distribuïts en quatre semestres, i s’adequa a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, així com al decret de creació del títol.

En aquest mateix àmbit de l’educació, el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior fa pública la convocatòria de beques d’estudi de nivell de màster i de doctorat per part del govern del Japó a través del seu ministeri d’Educació, Cultura, Esports, Ciències i Tecnologia.

Poden optar a aquestes beques els estudiants andorrans, entre altres nacionalitats, que vulguin continuar estudis de segon o tercer cicle universitaris al Japó. L’inici dels estudis ha de ser a l’abril o a l’octubre del 2019, i la durada de les beques és de 18 a 24 mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada