funcionaris-2L´executiu considera que s´hauria de canviar, urgentment, la llei de la Funció Pública. Un dels aspectes que s´haurien de reformular són els CRA, els complements de responsabilitat afegida. El Govern ha lamentat que el diari BON DIA hagi fet públics els noms d´alguns funcionaris que reben el CRA i la quantitat.

Jordi Cinca, ministre portaveu, ha assegurat que la llei de la Funció Pública s´ha de modificar perquè prevegi, per exemple, el desenvolupament de la carrera professional dels empleats públics i altres aspectes com els CRA, els complements de responsabilitat afegida. Aquests plusos s´atorguen als funcionaris que assoleixen responsabilitats directives o tenen un càrrec per sobre de les seves funcions.

El diari BON DIA ha publicat avui els noms d´alguns funcionaris que tenen un CRA. Un d´aquests funcionaris, Albert Hinojosa, director de Tributs i Fronteres, cobra per aquest concepte 4.100 euros al mes. És el cas més excepcional.

També ha dit que no li importa que es facin públics els salaris dels treballadors de l´estat, però que no creu que sigui una bona mesura.

Finalment ha assegurat que a Andorra hi ha una gran transparència pel que fa a la publicitació dels salaris públics globals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada