estadi-nacionalEl Govern ha aprovat un avenç de fons per un import total de 666.423 euros destinats a la millora de la il·luminació del futur Estadi Nacional, que actualment es roba en fase de construcció. El projecte inicial preveia en una primera fase una instal·lació de 500 luxs que s’ampliarien fins els 1.400 luxs en la segona fase del projecte.

El Govern ha decidit avançar el canvi de la il·luminació a demanda de la Unió Europea de Federacions de Futbol (UEFA), ja que 1.400 luxs és el nivell exigit per les cadenes de televisió per retransmetre els partits en alta definició (HD). Amb l’ampliació, durant la temporada 2014-2015 els partits ja es podran televisar amb aquesta tecnologia, cada cop més utilitzada.

L’avançament exigirà per una banda un avenç de fons, en no haver-hi suficient dotació pressupostària, i la presentació al Consell General d’un projecte de llei de crèdit extraordinari per l’import total de la millora.

Les obres de l’Estadi Nacional, que es troben actualment en curs, tenen un pressupost global de 3,8 milions d’euros. D’aquesta xifra, dos milions d’euros son aportades per la Federació Andorrana de Futbol, procedents de la UEFA, en virtut del Conveni signat amb el Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada