El Govern ha aprovat avui el projecte de construcció dels vials d’urbanització de la unitat d’actuació del Prat del Rull, fase 2 de la futura Estació Nacional d’Autobusos. En aquest sentit, avui s’ha aprovat l’adjudicació de les obres corresponents a aquesta fase a la UTE Coansa-Pidasa Serveis,SL per un import de 1.110.862,28 euros. El termini d’execució dels treballs és de  20 setmanes i la  previsió és que l’obra estigui enllestida a finals d’octubre.

Així mateix, el Govern també ha aprovat avui l’adjudicació dels treballs de control de qualitat a la UTE Pirineu Inspecció i Control,SLU – IPF,SL Inspecció i Control per un import de 19.468,35 euros.

El Govern va declarar el passat 20 d’abril d’interès nacional aquest projecte que s’encabeix dins el supòsit de la Llei general d’ordenament territorial i urbanisme que estableix com a projectes d’interès nacional tots els destinats a la construcció d’infraestructures viàries i de comunicació.

La futura Estació Nacional d’Autobusos constarà d’una andana per a 10 autobusos estacionats de fins a 15 metres, que se situarà al marge dret del riu Gran Valira, a l’actual passeig de vianants. El projecte també contempla un nou pont sobre el riu, damunt del qual s’ubicarà l’estació; una marquesina conjunta de l’andana i l’edifici, i un carril de circulació interior de l’estació.   A més, l’Estació Nacional d’Autobusos també comptarà amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques damunt la marquesina conjunta de l’estació i edifici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada