radio-andorra

El Consell de Ministres ha adjudicat a Tasso laboratori de so SCP els treballs de la segona fase de digitalització i indexació per a preservació i consulta d’una part del fons discogràfic de l’antiga Radio Andorra.

L’import total de l’adjudicació és de 26.334 euros i el termini d’execució és de 12 mesos. La forma d’adjudicació ha estat mitjançant concurs internacional atesa l’absència d’empreses nacionals especialitzades en treballs d’aquest àmbit.

L’empresa adjudicatària, que ja va ser l’encarregada de la primera fase dels treballs el 2014 haurà de treballar en un total de 700 discs de pissarra editats entre el 1915 i el 1960. El processament tècnic es realitzarà a les instal•lacions de l’Arxiu Nacional d’Andorra, i la prestació dels serveis s’ajustarà a les indicacions i criteris tècnics donats per l’Arxiu Nacional.

L’Arxiu Nacional proporcionarà els mitjans informàtics i el material necessari per a la realització dels serveis tot i que es preveu que si algun dels discs requereix un tractament especial es pugui dur a terme als laboratoris de so dels quals disposa l’empresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada