El Govern ha adjudicat la primera fase de les obres de construcció l’Estadi Nacional d’Andorra a l’empresa Locubsa per un import total de 3.779.887 euros. El termini d’execució serà de 15 mesos a partir de la data de publicació al BOPA. El nou estadi, que va ser declarat projecte d’interès nacional el passat mes de juliol, s’ubicarà al Camp d’Esports del Consell General.

El projecte ha estat redactat per l’arquitecte Julià Call, que va ser el guanyador del concurs d’idees, mentre que la primera fase de construcció contempla treballs com l’enderroc de les instal·lacions afectades (garatge RTVA, graderia existent, sistemes d’il·luminació i reg, tancament perimetrals, etc); la construcció d’un terreny de joc de 125×77 metres; i la construcció d’unes graderies en forma de “U” amb 3.000 seients per espectadors dels quals la meitat seran coberts per una marquesina en el sentit longitudinal del terreny de joc on s’ha previst una zona VIP.

D’altra banda, també hi ha prevista la construcció d’una comunicació per a vianants entre l’avinguda de Salou i la Baixada del Moli mitjançant una passarel·la sobre el riu Valira.

Els treballs de construcció de l’Estadi Nacional d’Andorra seran compatibles amb la utilització del terreny d’esports per la pràctica del rugbi durant la durada de les obres excepció feta dels períodes compresos entre l’1 de juliol i el 15 de setembre del 2013 i entre el 14 d’abril i el 15 de juliol del 2014 on no es podrà utilitzar la infraestructura esportiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada