El Govern adjudica els tres primers trams de l’eixample de la CG3 entre la Cortinada i el Serrat

El Govern ha procedit avui a l’adjudicació dels tres primers trams de l’eixample de la CG3 entre la Cortinada i el Serrat, un projecte que contempla fins a 5 km en total i que ja compta amb la signatura de la majoria dels convenis amb els propietaris des d’aquest dilluns 13 d’octubre. El projecte d’ampliació de la carretera permetrà que la via tingui una amplada de fins a 15 metres, encabint dos carrils de pujada i un de baixada, i la previsió és dur a terme el global dels treballs des d’ara i fins el pròxim any 2016, amb un cost estimat d’11,4 milions.

Els trams adjudicats avui han estat, en primer lloc, el que va entre la Posa i Arans, per un import de 557.766 euros i un termini d’execució de 6 mesos. Aquests treballs han recaigut en l’empresa TP Comesa.

En segon lloc, el Govern ha adjudicat els dos trams entre el pont de les mines de Llorts i el tram anterior al riu de Farreroles. Els treballs han recaigut en l’empresa TP Unitas Armengol & Montané, per un import de 1.370.069 euros i un termini d’execució de 8 mesos en el cas del tram de les mines de Llorts, i a l’empresa TP La Coma per un import de 1.418.114 euros i un termini d’execució que ha quedat fixat en els 8 mesos en el cas del tram anterior al riu de Farreroles.