El Govern adjudica els treballs d’adequació d’una parada d’autobusos a l’alçada de l’ENA

El Govern, reunit avui en Consell de Ministres, a proposta del titular d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha aprovat la licitació dels treballs d’adequació d’una parada d’autobusos de línies nacionals, a la CG1, prop de l’Estació Nacional d’Autobusos (ENA).

Es recorda que aquesta obra permetrà que les línies nacionals d’autobusos s’aturin al costat de l’ENA, centralitzant així en aquesta zona el transport de viatgers nacional i internacional, i millorant la connectivitat global del transport de passatgers. Les obres consisteixen en l’adequació de la voravia del passeig del riu en un tram d’uns 100 metres de longitud entre la rotonda de Prada Casadet i la rotonda de Tobira.

Les obres adjudicades mitjançant concurs públic nacional han recaigut en l’empresa Copsa S.A per un import de 94.115,00 euros. El termini d’execució de les obres és d’ un mes.

Així mateix, el Consell de Ministres ha adjudicat avui el control de qualitat d’aquests treballs a l’empresa Contutor d’Inspecció i Control,SLU per un import de 2.369,02 euros i un termini d’execució de 1 mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.