El Govern adjudica de forma directa a l’ANA un contracte per 14.421 euros

El Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) publica avui l’adjudicació directa per 14.421 euros dels serveis d’una empresa per millorar l’articulació de la política de comunicació del Govern, tant pel que fa a l’expressió audiovisual com pel que fa a la redacció i la presentació d’escrits i trameses públiques als mitjans i a la ciutadania.

Per acord del 9 d’abril del 2014 dels serveis del cap de Govern l’adjudicació ha recaigut en l’Agència de Notícies Andorrana (ANA).

La durada del contracte és des de l’1 de gener del 2014 fins el 31 de desembre del 2014, renovable anyalment, fins un màxim de 6 anys

 

1 comentari

  1. Aquesta adjudicació és una poca vergonyada. Que us heu cregut els membres de Govern?, Aquí se us ha posat per administrar i governar no per comprar la submissió i hipotecar la imparcialitat dels mitjans de comunicació. Em dol molt aquesta adjudicació a dit a poc més d’un any per acabar la legislatura. No feia cap falta la contractació d’aquest servei, més quan l’Administració està farcida de personal totalment capacitat per fer aquesta feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.