El  Govern ha adjudicat la concessió de l’explotació del refugi guardat de l’Illa a Saetde per un import de 18.000 euros anyals més el 3% de la xifra de negoci que s’obtingui. D’aquesta manera, la societat que explota les pistes de Pas de la Casa-Grau Roig serà l’encarregada de gestionar, explotar i mantenir les instal·lacions i els equipaments del nou refugi, que s’inaugurarà el proper 30 de juny. L’adjudicació es fa inicialment fins a finals d’any, moment en el qual es podrà renovar durant tres anys més i posteriorment cada any fins a una durada total de quinze.

La societat Saetde serà l’encarregada de l’explotació del refugi guardat de l’Illa, el nou equipament situat a la parròquia d’Encamp, en plena vall del Madriu-Perafita-Claror, que s’inaugurarà el proper 30 de juny. Així ho ha donat a conèixer el ministre Xavier Espot, que aquest dimecres ha actuat de portaveu del Govern durant la roda de premsa posterior al consell de ministres.

Saetde, que actualment gestiona les estacions de Pas de la Casa-Grau Roig, haurà de satisfer al Govern 18.000 euros anyals més el 3% de la xifra de negoci. L’adjudicació es fa per un termini fins al 31 de desembre del 2017, moment en què es podrà renovar amb acord previ del Govern fins al 31 de desembre del 2020, i posteriorment cada any fins a una durada màxima total de quinze anys.

El refugi de l’Illa se suma als tres altres refugis guardats del país i el seu objectiu és convertir-se en un atractiu per als excursionistes del país que impulsi el turisme de muntanya, mitjançant la prestació de serveis d’allotjament de qualitat en un entorn natural privilegiat.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada