L’espai del web ‘Aire.ad’ referent al pol·len http://www.aire.ad/pollen.php ja disposa de l’actualització del calendari pol·línic obtingut a partir dels registres dels anys 2012 i 2013.

La xarxa de vigilància de qualitat de l’aire del departament de Medi Ambient i el Laboratori Central de Salut Pública mesuren els nivells de pol·len i espores de fongs per mitjà d’un captador situat a la vall central. Aquest conjunt de dades queda recollit al calendari, que és d’utilitat per a totes aquelles persones amb al·lèrgies o amb interès per conèixer els diferents nivells.

Els nivells de pol·len presents en el medi ambient determinen la qualitat de l’aire que respirem. Atès que hi ha un percentatge significatiu de la població que és sensible o al·lèrgica a aquestes partícules d’origen natural, la informació continguda en aquesta pàgina ajuda aquelles persones  a prevenir els dies de més afectació i els  proporciona dades fiables corresponents als diferents tipus de components sistematitzats al calendari pol·línic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada