ender metrics

Ender Metrics és la primera plataforma dirigida a desenvolupadors d’apps infantils amb la qual es pot mesurar l’aprenentatge del nen a través de qualsevol currículum educatiu, i recomana apps als nens depenent de les seves mancances educatives, augmentant així les descàrregues dels desenvolupadors.

Aquesta plataforma ja ha llançat la seva versió beta, únicament accessible per testers, encara que ja està disponible la compra per anticipat d’un any de servei amb un 75% de descompte sobre el preu de mercat per a qualsevol desenvolupador que vulgui integrar el servei en la seva pròpia aplicació educativa: http://endermetrics.com. Aquest descompte estarà disponible fins a finals de desembre. Ender Metrics sortirà al mercat a principis del primer trimestre del 2015, i els que ordenin el servei abans de la data de sortida, també seran els primers a tenir accés a la plataforma, amb servei tècnic premium inclòs.

El servei que ofereix Ender Metrics inclou: mesurament educativa dels infants, adaptació i creació d’un currículum educatiu, integració de les dades educatius en la pròpia app perquè els pares puguin accedir-hi, i fins i tot amb possibilitat de vendre’ls com in-app ; gestió de nivells depenent de les habilitats dels nens, increment de descàrregues de l’app gràcies al sistema de recomanació d’apps acord a les necessitats de cada ne.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada