La Generalitat subvenciona la construcció d’una deixalleria a Coll de Nargó

El Govern ha anunciat la concessió d’una subvenció de 97.124 euros per a la construcció d’una deixalleria al municipi de Coll de Nargó. La partida, que havia sol·licitat l’Ajuntament nargoní, forma part d’un conjunt d’ajuts a administracions municipals i supramunicipals d’arreu de Catalunya per facilitar l’accés de la població a aquests centres destinats a l’aprofitament d’objectes reciclables o bé en desús.

La nova línia d’aportacions per part de la Generalitat també inclouen una partida de gairebé 6.000 euros per a tasques de millora i manteniment de la deixalleria que la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet té al polígon industrial de Castellciutat, al municipi de la Seu.

Paral·lelament, s’ha concedit ajuts per a la millora de les deixalleries del Pallars Jussà (68.765 €), l’Alta Ribagorça (50.396) i l’Aran (55.352), com també per a la creació d’una deixalleria mòbil al Pallars Jussà (32.216). En total, aquestes subvencions atorgades a l’Alt Pirineu i Aran sumen un total de 309.826 euros.

TOTES LES NOTÍCIES