El futur del Congrés Mundial de Telefonia Mòbil

congres mobil

“El contracte entre la GSMA i Barcelona com a Capital Mundial de la Telefonia Mòbil i seu del Congrés Mundial de Telefonia Mòbil vencerà a finals de 2018. La GSMA ha rebut una oferta important dels socis de la Ciutat de Barcelona per prolongar aquest acord per altres cinc anys, fins l’any 2023. La GSMA està avaluant l’oferta i en els propers mesos farà una recomanació al nostre directori. Tornarem a informar oportunament al públic de les novetats”, va comentar John Hoffman, director executiu de GSMA Ltd, va comentar:

Els socis de la ciutat de Barcelona són: el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme espanyol, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, ​​Turisme de Barcelona, ​​Fira de Barcelona i la Fundació Barcelona Capital Mundial de la Telefonia Mòbil (per les seves sigles en anglès, BMWCF).

L’edició de 2015 del Congrés Mundial de Telefonia Mòbil, la desena a Barcelona, ​​va atreure a més de 93.000 visitants de 200 països, amb l’exposició de productes i serveis d’avantguarda de més de 2.000 empreses al llarg ia l’ample de 100.000 metres quadrats nets d’espai per a exposicions i recepcions. L’esdeveniment va transcórrer durant quatre dies i va comptar amb la participació de nombrosos executius de les operadores de telefonia mòbil més importants i influents del món, així com de companyies de programari, proveïdors d’equips, companyies d’Internet i empreses de diversos sectors industrials com el automotriu, les finances i l’atenció mèdica, a més de delegacions de funcionaris de governs de diverses parts del món.

El Congrés Mundial de Telefonia Mòbil és la pedra angular de la Capital Mundial de la Telefonia Mòbil, una iniciativa amb programes i activitats que es desenvolupen al llarg de tot l’any i que beneficiaran no només als ciutadans de Barcelona, ​​Catalunya i Espanya, sinó també a la indústria de la telefonia mòbil a tot el món.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció