El fred fa disminuir l’afluència a l’escudella de Canillo que reparteix 600 racions (Vídeo)

El fred i el vent han tirat enrere alguns canillencs a l’hora d’assistir a la tradicional escudella de Sant Antoni que s’ha celebrat aquest diumenge a la plaça del Telecabina. Així ho ha notat la coordinadora de Medi Ambient, Agricultura i Turisme del Comú, Gisela Jané, que ha manifestat que hi havia menys gent que altres anys. Segons l’escudellaire major, Antoni Torres, s’han elaborat unes 600 racions d’escudella.

Des de les sis del matí, els escudellaires de Canillo s’han ubicat a la plaça del Telecabina per començar a preparar la tradicional escudella de Sant Antoni. Fins les vuit, però, no han pogut començar a fer foc ja que nevava i feia vent, com ha explicat l’escudellaire major, Antoni Torres. Amb el pas de les hores el sol s’ha anat obrint pas i s’han acabat repartint unes 600 racions.

Entre els assistents s’hi ha pogut veure a més de molts dels membres de la corporació comunal, el ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé; el de Medi Ambient i Turisme, Francesc Camp; i la subsíndica Mònica Bonell, entre altres.

També durant aquesta celebració de Sant Antoni ha tingut lloc el sorteig dels lots dels encants. A conseqüència de la reducció del nombre de lots també ha baixat la recaptació, segons ha apuntat la coordinadora de Medi Ambient, Agricultura i Turisme, Gisela Jané.

En total s’han aconseguit 600 euros que es destinaran al projecte de tallers del Barrio de la Paz de Managua, a Nicaragua, on empren la música com a eina per ajudar als joves a sortir de la droga i la delinqüència, ha explicat Jané.

 

TOTES LES NOTÍCIES