El Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra ha editat #JA! una revista trimestral gratuïta dirigida als joves d’Andorra que vol convertir-se en una eina per donar a conèixer l’entitat entre aquest col·lectiu i perquè disposin d’informació sobre temes tan diversos com l’educació, el treball, l’habitatge, la salut, o l’oci, entre d’altres.

La publicació, de dotze pàgines, compta amb una entrevista, un reportatge, i un apartat dedicat a les notícies de l’FNJA. La revista també inclou una secció anomenada Descobreix Andorra, en què es destaca algun fet curiós del país per conèixer millor el Principat, el Coneix a… dedicat a un talent jove vinculat a Andorra, sigui o no del país, i també hi ha un blog relacionat amb les xarxes socials, mentre que la contraportada està reservada a un artista del país. La publicació també vol ser una porta oberta per promoure el talent jove del Principat. Així, en aquest número l’artista andorrana Itziar Badenas ha deixat la seva empremta amb dues il·lustracions.

El primer número de #JA! gira entorn a la música. El tema s’ha escollit amb motiu de la celebració de la tretzena edició del Premi Carles Sabater organitzat pel Centre de la Cultura Catalana i amb el suport de l’FNJA. Així, els lectors podran llegir l’entrevista dedicada al músic i cantant andorrà Lluís Cartes o conèixer la Bertha Garcia (Nuna), guanyadora del Carles Sabater 2012.

La revista es podrà trobar des de principis d’aquesta setmana als punts joves de les set parròquies, als centres esportius, als cinemes d’illa Carlemany, al centre d’idiomes Inlingua, a la Llacuna, a la Fada Ignorant, al Cau, al Departament de Cultura o a les biblioteques, entre d’altres.