El Fòrum Estudiants+Empresa comptarà amb més de 40 expositors

La ministra d’Educació i Joventut, Roser Suñé, ha presentat durant el consell de ministres el IV Fòrum Estudiants+Empresa, que se celebrarà el 16 d’abril a Centre de congressos d’Andorra la Vella.

En total ja han confirmat la seva presència un total de 42 expositors, distribuïts entre empreses, col·legis professionals, associacions professionals, parapúbliques i centres i entitats parapúbliques.

El Fòrum és un espai de trobada entre l’empresariat andorrà i els estudiants de batxillerat, de formació professional i universitaris. El contacte entre el món de l’empresa i l’ensenyament és una pràctica en expansió, especialment prop de les universitats, amb l’objectiu d’identificar anticipadament el talent. Les particularitats andorranes, degut a la dispersió dels estudiants, fam recomanable una acció concreta de reunió d’empresa i estudiants en un mateix espai.

Aquesta acció permet a les empreses conèixer els alumnes per localitzar futurs professionals i als estudiants, un primer contacte amb el mercat laboral.

L’esdeveniment es distribuirà en dos espais diferenciats i simultanis que són:

-L’Espai Fira, un lloc en el que estudiants i empreses es puguin relacionar de forma individualitzada, amb l’objectiu d’establir un contacte directe i a la demanda d’informació concreta per part dels joves.

-L’Espai xerrades, destinat a conferències de curta durada (uns 45 minuts) amb un format informal que permeti la interacció directa. Els ponents representaran empreses significatives del país

El Fòrum compta amb el suport de la Cambra de Comerç; Andorra Desenvolupament i Inversió; la Confederació Empresarial Andorrana; L’Empresa familiar Andorrana; l’Associació de la Micro, Petita i Mitjana Empresa d’Andorra i l’Associació de Bancs Andorrans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.