El Fòrum Estudiants-Empresa es trasllada a la sala Àgora del Comú d’Andorra la Vella per a la 9a edició

El Centre d’Orientació Educativa i Professional del Departament de Joventut i Voluntariat, amb la col·laboració del Servei d’Ocupació, organitza aquest divendres el IX Fòrum Estudiants-Empresa. A diferència de les darreres edicions, la trobada es durà a terme a la sala Àgora del Comú d’Andorra la Vella.

El Fòrum comptarà amb la presència de la ministra en funcions de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert; la ministra en funcions de Funció Pública i de Reforma de l’Administració, Eva Descarrega; i el ministre en funcions d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover.

Un any més, aquesta trobada té com a finalitat fomentar l’ocupació dels joves a nivell laboral i apropar a les futures generacions els sectors professionals més rellevants del país, així com al sector educatiu, que també hi serà present. En total, passaran pel Fòrum alumnes i joves dels tres sistemes educatius i de totes les escoles d’Andorra i podran accedir a més de 40 expositors, per descobrir les professions i les ofertes de feina al Principat.

El Fòrum vol ser un punt de trobada atractiu per a tots els assistents. Amb la renovació del format d’aquest any, l’esdeveniment compta, a banda de les empreses o entitats que han estat partícips en les edicions anteriors, amb espais de xerrades, tallers i ponents amb propostes de màxim interès destinades als estudiants.

L’objectiu d’aquesta acció te dos vessants i reverteix en benefici de totes les parts. D’una banda, ofereix a l’empresa la recerca anticipada de talent i futurs professionals; i de l’altra, ofereix als estudiants la possibilitat d’establir un contacte directe amb empreses andorranes, de forma que es pugui, en la mesura que sigui possible, organitzar l’entrada al món laboral d’una manera planificada abans d’acabar els estudis.