El Fòrum d’Empresa es dedica a la transformació digital i l’experiència de client

Andorra Telecom ha triat dues temàtiques del màxim interès per a la quarta edició del Fòrum Empresa com són l’experiència de client i la transformació digital. Aquesta jornada, que se celebrarà el dia 26 de setembre vinent, a l’Art Hotel d’Andorra la Vella porta per títol “Transformació digital, reinventar-se o morir”.

El director de Relacions amb el Client d’Andorra Telecom, Josep Vilana, s’ha mostrat convençut que les conferències encaixen amb els neguits de les empreses. “Molts dels negocis del país es troben immersos de ple en el debat sobre la necessitat de millorar l’experiència i percepció dels seus usuaris i de les possibilitats que l’ús de la tecnologia digital els atorga al marge de les dimensions i volum de negoci”.

En aquest sentit, ha apuntat que la qualitat dels conferenciants pot ajudar els assistents a disposar d’informació valuosa per decidir quin camí segueixen les seves empreses.

El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, serà l’encarregat de donar la benvinguda als presents a les 9:30 hores del matí. La primera de les ponències a càrrec d’Andrés Martínez, sènior manager de Deloitte, estarà dedicada a l’experiència de client, incidint de manera específica amb el canvi de paradigma derivat de la digitalització.

A les 11:45 hores, després de la pausa café, serà el torn de Marcelo Manta, responsable del desenvolupament empresarial de solucions innovadores per a les indústries de telecomunicacions i mitjans per Espanya i Llatinoamèrica d’Accenture, amb una intervenció específica sobre transformació digital. Per tancar la jornada i just abans de dinar serà el torn de dos especialistes en seguretat d’Andorra Telecom que girarà al voltant de la ciberseguretat.

Es tracta del director de seguretat i frau, Cèsar Marquina, i del responsable d’Accés Internet, Connectivitat i Seguretat Operativa, Enric Castellet. Vilana ha subratllat que Andorra Telecom té molt present en els fòrums els temes de seguretat, una informació que és de molt interès per a les empreses. “Com a operadora pública hem de tenir paper de divulgació i conscienciació al conjunt de la societat sobre els perills i amenaces derivats d’una incorrecta o insuficient protecció dels equips informàtics i de les dades que les empreses gestionen i, per això, hi dediquem un espai en el fòrum i també organitzem xerrades específiques”

L’entrada al Fòrum és gratuïta però amb aforament limitat. Per tant, és imprescindible confirmar assistència a través del número de telèfon.

(Foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.